Dit is Daisy

Dit ben ik. Een spontane creatieveling uit Rotterdam. Ik ben een doorzetter en ga graag een uitdaging aan. Daarnaast hou ik van culturen ontdekken op reis, museums bezoeken, kan ik genieten van de kleine dingen in het leven en schiet ik foto’s voor mijn plezier.

Mijn avontuur

Design is waar mijn hart ligt. Toen ik bij de open dag op het Grafisch Lyceum in Utrecht ging kijken wist ik het meteen. Na mijn diploma te hebben behaald, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Op het Grafisch Lyceum miste ik de diepte. Wat voor theorie zit er achter het ontwerpen? Hoe reageren mensen op je ontwerp? Hoe kan ik een zo passend mogelijk ontwerp creëren voor de gebruiker? Dit vond ik bij de opleiding Communication and Multimedia Design op Hogeschool Rotterdam.
Door de mooie kansen binnen school, met eigen projecten te experimenteren, de leerzame stages en de mogelijkheid om alvast als digital designer te werken tijdens mijn opleiding heb ik geleerd dat interaction design mijn hart veroverd heeft. Behoeftes in kaart brengen, structureren en een gebruikerservaring ontwerpen die ook buiten het scherm verder gaat.

Een kijkje in de glazen toekomstbol

Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd met een dikke 8,6 voor mijn afstudeeropdracht. Met een honours degree en een mooie cijferlijst ga ik doen waar ik hard voor gestreden heb. Tijdens mijn toekomstige werkcarrière wil ik mijzelf uitdagen om nieuwe methodes en programma’s te leren en met vooruitstrevende technieken te werken. Ook de mogelijkheid om kennis te delen met groepen mensen en usability testen te organiseren zou ik met beide handen aanpakken.

Zin om een keertje te babbelen?

Stuur mij een mailtje op daisyhofstede@hotmail.com of bericht mij via LinkedIn of Instagram.